AKTUELNO

1. mart 2025.

22. Rumenačka pihtijada

Poštovani ljubitelji pihtija!

Tradicionalna Rumenačka pihtijada, 22. po redu, održaće se u subotu, 1. marta 2025. godine.

Manifestacija će biti održana na terenu FK Jedinstvo, ulica Arsenija Čarnojevića, broj 2, Rumenka.

Uskoro više informacija!

Takmičenje i nagrade

Ko pravi najukusnije, najprozirnije i najlepše pihtije? O tome će odlučivati naš stručni žiri, koji će degustirati, ocenjivati i na kraju proglasiti najbolje pihtije ovogodišnje manifestacije! Ako mislite da baš vaš recept zaslužuje pobedu, prijavite se i pokažite svoje kulinarsko umeće!

KATEGORIJA: KOMBINOVANA PIHTIJA
I. mesto – Biserna ogrlica -Zlatara „Janković“ Novi Sad
II. mesto – Srebrni lančić sa priveskom – Zlatara „Sezam“ Novi Sad
III. mesto – Srebrne minđuše – Zlatara „Sezam“ Novi Sad

NAJLEPŠA PIHTIJA (ESTETSKI)
Srebrna narukvica – Zlatara „Sezam“ Novi Sad

KATEGORIJA: STANDARDNA PIHTIJA
I. mesto – Veš mašina Gorenje – Eurotehna Rumenka
II. mesto – Srebrni lančić sa priveskom – Zlatara „Sezam“ Novi Sad
III. mesto – Srebrne minđuše – Zlatara „Sezam“ Novi Sad

Žiri za ocenjivanje najboljih pihtija:
Doktor Jasna Mastilović – Supervizor
Doktor Bogdan Jančić – predsednik žirija
Tadija Kačar – Član žirija

Tombola

Dok uživate u najukusnijim pihtijama u regionu, okušajte sreću na Velikoj tomboli!

Veš mašina Gorenje

3 tehnička pregleda – Tehnički pregled „Ivošević“

30 tehničkih pregleda – 20% popusta

4 porodične pice – Igraonica „Tropikana“ Rumenka

3 pranja – Perionica „Tropikana“ Rumenka

Ručak za dve osobe – Čarda „Zvonce“ Rumenka

Majica i šolja sa logom pihtijade

Majica i pepeljara sa logom pihtijade

3 puta po dve krempite

5 pihtija

Zlata vredna čorba – "Rumenačka pihtijada" osvojila prvo mesto na GASTRO-FEST-u Brankovina!

Na prestižnoj manifestaciji GASTRO-FEST Brankovina, održanoj 1. juna 2025. godine, ekipa "Rumenačka pihtijada" zasijala je u punom sjaju osvajanjem prvog mesta u kategoriji "Riblja čorba"! Njihov jedinstveni recept i majstorska priprema oduševili su stručni žiri i učesnike festivala, potvrđujući da se strast prema kulinarstvu isplati.

Kontakt